Far til fire musical i Tivolis Koncertsal, november-december 2013

Til julebal i nisseland

Elefanten Bodil Kjer med Lilleper

Brødrene James og Adam Price, som ud over at være kendte kokke, viste her, at de også kan skrive musical-manuskripter. De var i forvejen lige fra barndommen præget af Far til fire, da deres mor, Birgitte Price, spillede Søs i de allerførste film! Hvor de nye film har prøvet at gøre figurerne humoristiske og nutidige, gik man i denne musical tilbage til det oprindelige 1950-miljø, hvor både tegneserien og de første film opstod, den idealiseret-uskyldige lille 50'er verden, "hvor der var familievarme og sammenhold".
Musicalen blev festlig og fik flotte anmeldelser, der kom mange tusinde besøgende, men det er dyrt at producere og spille en musical hver aften med mange skuespillere, teaterpersonale og orkester.
Henrik Møller-Sørensen, direktør for ASA Film og én af hoved-initiativtagerne til at producere denne musical udtalte, at "På Broadway i New York har man et musical- publikum, der er mange gange større end i København. Her er det svært at få det til at løbe rundt, selvom man sætter alle sejl til ".

Som det ses, var der to skuespillere til alle børnerollerne - man kan ikke forlange af skolebørn, at de skal møde flere timer hver eneste aften i hele den periode, musical'en kører.

Skuespillerne:
Far: Niels Olsen
Onkel Anders: Finn Nielsen
Søs: Kristine Yde
Mie'erne: Freja Krogsgaard Koschwara & Lea Monrad Post
Ole'rne: Carl Gustav Reinhold Mikkelsen & Daniel Bisgaard
Per'ene: Elias Amati-Aagesen & Marius Rybner
Fru Sejersen: Jeanne Boel